Ayak Bakımının Önemi

Genel vücut sağlığının korunması noktasında, ayak sağlığı önemli bir yer tutar. Gün içerisinde uzun süre ayakkabı içerisinde kalan ayaklarda çeşitli sağlık sorunları görülebilir. Ayrıca doğuştan gelen ya da sonradan oluşan bazı problemler de ayak sağlığını doğrudan etkiler. Ayaklarda görülen çeşitli problemler ile mücadele edebilmek ve ayak sağlığını koruyabilmek ise ancak ayak bakımı ile mümkün. Ama ayak bakımının ne şekilde yapılacağı ya da hangi sorun karşısında, hangi bakım yönteminin benimsendiği net bilinen bir konu değil. Hatta ayak bakımı adı altında yapılan pek çok yanlış mevcut. Ayak bakımında doğru yöntemler ile etkili sonuçlar alabilmek için, profesyonel destek alınması ise en iyi yol.

Neden Ayak Bakımı Yaptırmalıyız?

Ayak bakımı yapmayı veya yaptırmayı gerekli kılan pek çok husustan söz edilebilir. Bu hususlardan öne çıkanlarını şu şekilde sıralayabilmek mümkün:

-          Ayaklar, gün boyunca vücudun ağırlığını taşır. Özellikle uzun süre ayakkabı içerisinde kalan ayaklar, pek çok yönden risk altında kalır. Küçük bakım dokunuşları ile ayakların sağlığı korunabilir ve daha dirençli hale gelmeleri sağlanır.

-          Düzenli olarak profesyonel ayak bakımı yaptırmak, normal olarak anlaşılmayan ancak uzman gözü ile bakıldığında fark edilebilen ayak problemlerinin saptanmasına yardımcı olur.

Neden Medikal Ayak Bakımı Yaptırmalıyız?

Medikal ayak bakımı ya da daha yaygın adıyla profesyonel ayak bakımı yaptırmanın pek çok yararı bulunur. Her şeyden önce ayak bakımının profesyonel olarak yapılması, ayaklarda var olan çeşitli sağlık sorunlarının saptanmasına ve bunlara önlem alınmasına olanak tanır. Bununla birlikte medikal ayak bakımı, evde yapılacak ayak bakımına kıyasla çok daha hijyenik bir şekilde gerçekleştirilir. Hem kullanılan araçların steril olması hem de bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış yöntemlerin tercih edilmesi, ayak bakımından beklenen verimin alınabilmesi noktasında katkı sağlar. Medikal ayak bakımında herhangi bir kesi işlemi yapılmaz. Bu yüzden de enfeksiyon riski de görülmez. Klasik pedikür uygulamalarında görülen doku fazlalığı sorunu da medikal ayak bakımı için söz konusu değildir. Kısacası sağlıklı ve bakımlı ayaklara sahip olabilme noktasında, medikal ayak bakımı büyük kolaylık sunar.

 İlginizi çekebilir: Düz Taban Ayak İçin Tabanlik


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com

Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Paket Seçenekleri: 1 Paket
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® Ekstra Ortopedik İki Paket Fırsatı | Handarte® Ekstra Ortopedik 4 Paket Fırsatı | Handarte®
Normal Fiyat249.00TL
/
Vergi dahil.

*Sipariş Hediyeleri: Siparişinizle birlikte Bambu Handarte Çorap ve Deri Anahtarlık hediye olarak gelecektir.

*Ortopedik Günlük Kullanım İçin Bitkisel Tabaklanmış Handarte Deri Tabanlık*

- Handarte'nin özel olarak tasarlanmış deri tabanlıkları, günlük kullanım için idealdir ve ayaklarınıza konfor sağlar. Ayakkabınızın mevcut tabanlığını çıkarıp Handarte tabanlıklarını kullanmanızı öneririz. 

- Alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman, ayaklarınızın rahat etmesini sağlarken teri emerek ortopedik konfor sunar. Her adımda ayaklarınızın doğru pozisyonda olmasını sağlayarak yorgunluğu azaltır.

*Handarte Deri Tabanlıklar: Doğal Konfor ve Şıklık*

- Her adımda doğal konfor ve şıklık arayanlar için Handarte Deri Tabanlıkları ideal bir seçimdir. Ürünümüz, özel olarak tasarlanmıştır ve günlük kullanım için uygundur. Ayaklarınızın sağlığını ön planda tutan ortopedik özellikleri ile öne çıkar.

*Yerli Üretim ve Güvenilirlik*

- Handarte Deri Tabanlıkları, %100 deriden ve bitkisel tabaklama yöntemiyle üretilmiştir. Tamamen yerli üretim olup Denizli'deki fabrikamızda üretilmektedir. Üst yüzeyindeki %100 bitkisel tabaklanmış keçi derisi, ayakta kokuya sebep olan bakterilerin çoğalmasını önleyerek koku problemini kesin bir şekilde ortadan kaldırır. 

 

*Test Edilmiş ve Onaylanmış*

- Ürünümüz, gerekli testlerden geçmiş ve onay almıştır. Web sitemizde test raporlarını inceleyebilirsiniz. Ayaklarınızın doğal malzeme ile temas etmesi, koku problemi dışında ekstra bir avantaj sağlar. 

*Terleme Durumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler*

-  Normal bir terlemeniz varsa doğal özütler renk vermez fakat "aşırı terleme durumunda" ilk iki giyimde koyu renkli çoraplar tercih edilmesi önerilir. Ürünümüz, alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman sayesinde teri emerken ortopedik konfor sağlar. 

*Ürün Ömrü ve Kullanım Tavsiyeleri*

- Ürün ömrü, ayaktaki terleme miktarına göre değişiklik gösterebilir. Terleme az ise 9-12 ay, normal ise 6-8 ay, fazla ise daha kısa sürebilir. Ayakkabınızın mevcut tabanlığını çıkarıp sonrasın Handarte tabanlıklarını ayakkabılarınıza yerleştirip kullanmanızı tavsiye ederiz.

*Koku ve Bakteri Önleyici*

- Üst yüzeyinde bulunan %100 Bitkisel Tabaklanmış Keçi Derisi, ayakta kötü koku oluşumunu önler ve bakterilerin çoğalmasını engeller. Kullanılan kestane ve kebroka ağaç kabuklarının özütleri, ayak sağlığını korur ve temiz tutar.

 

Customer Reviews

Based on 125 reviews
90%
(113)
6%
(7)
3%
(4)
0%
(0)
1%
(1)
T
Tarık Akay

Deri olduğu için ayakta ses yapıyor

M
M.A.
Ortopedik Tabanlık

Ürün çok kısa sürede elime ulaştı. Spor ayakkabimda denedim cok rahat oldu.Ayrıca hediyeler için çok teşekkür ederim. Ürün kaliteli gayet kullanışlı, iyiki burdan almışım

H
Harun Vayis
Gayet iyi

Ayağını ayakkabından çıkartınca diğer tabanlar gibi aşşırı yoğun bir koku yok kokuyu almak istiyorsanız ya genetiğinizin iyi olması gerek ya da ayakkabının içine girip koklamanız lazım

C
Celal KARAGÜLLE

Ekstra Ortopedik İki Paket Fırsatı | Handarte®

H
Hayri Düzkesen
Gayet rahat tavsiyemdir.

Ürün gayet rahat anlatıldığı gibi. Koku konusunda ise bu havalar serin giderken koku yok ama havalar isindiginda ne olur bilemem.