Ayak Kokusunu Önlemenin En Tehlikeli 5 Yolu

Ayak kokusu, günümüzde pek çok kişinin belki de en çok çekindikleri problemlerden biri. Bu problemin çok fazla dile getirilmemesi sebebiyle aslında çok duymasak da oldukça fazla kişinin canını sıktığını biliyoruz.

Çok fazla kişinin yaşadığı bu problemi gidermek için ortaya pek çok çözüm önerisi veya ürün ortaya çıkarılıyor. Peki bunların kaçı gerçekten %100 doğal?

Esanslı Tabanlıklar

Kimyasal bileşenlerden oluşan koku, esans, parfüm gibi maddelerin kullanımıyla üretilmiş pek çok tabanlık örneği piyasada kolaylıkla bulunabiliyor. Fakat bunların kaçının gerçekten içerik olarak %100 doğal olduğunu bilmek zor. Limon, portakal, çilek gibi esanslı kokular çorabınıza, ardından da deri altına nüksediyor.Ayrıca güzel koku sözü veren esanslar en geç 1 hafta içerisinde “güzel kokularını” kaybediyorlar ve ayaklarımızda oluşan koku ile karışıp maalesef daha kötü bir koku meydana getiriyorlar. Bu noktada, kullanacağınız esanslı tabanlığı detaylıca incelemenizi ve koku önlemesi için tabanlıkta kullanılan maddelerin kimyasal olup, olmadığına dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Botox

 

Bilim dünyası her zaman mantıklı olanı değil, talep göreni de kişinin rızası olduğu takdirde kişilere çözüm olarak sunabiliyor. Bunlardan biri; terlemeyi önleyen Botox işlemi… Şundan kesinlikle eminiz ki terlemek sağlıklı bir eylem. Vücudunuzun toxic (zehirli) maddelerden kendini arındırmadaki belki de en etkili yöntemi terlemek. Botox yaptırınca vücudunuz artık bu toxic maddeleri üretmiyor mu? Hayır, üretmeye devam ediyor fakat siz sağlıklı bir şekilde vücudunuzun bu sağlıklı sıvıyı atmasını engelliyorsunuz. Vücudunuzla ilgili aldığınız kararlar sadece sizi ilgilendirir fakat bizce; metabolizmanın doğal olarak yaptığı eylemi engellemek gelecekte yaşanacak sağlık sorunlarına kapı açabilir.

Sürekli Ayakları Yıkamak

Kirlenen şeyi sabunla yıkamak oldukça doğal bir davranış. Fakat ayağınızın terlemesinden kaynaklanan kokunun sabunla yıkanarak geçeceğini düşünüyorsanız aynı şeyi söyleyemeyiz. İlk olarak ter, kokan bir şey değildir. Asıl kokuyu yapan, ayağın terlemesinden sonra oluşan bakterilerdir. Siz ne kadar ayaklarınızı yıkarsanız yıkayın bu terleme gerçekleşiyor ve bakteri oluşuyor. Asıl zararı derinizin yağ dengesini bozacak şekilde sürekli ayaklarınızı sabunla yıkayarak vermemenizi tavsiye ederiz.

Sprey Kullanımı

Yine, dışarıdan müdahale gerektiren bir uygulama; sprey kullanımı… Yukarıda belirttiğimiz gibi terlemek sağlıklı bir eylem. Piyasadaki birçok ürünün içinde kanserojen madde bulunuyor. Bu spreylerin içindeki madde %100 doğal değilse vücudunuz ayaklarınızdan kimyasal maddeleri terleme ile emiyor. Bu sebeple sprey kullanıcılarının oldukça iyi araştırıp bu tarz dışarıdan müdahale gerektiren ürünleri kullanmadan önce bilgi sahibi olmasını dileriz.

Krem Kullanımı

Listenin en sonunda ayak kokusunu önlediği söylenen kremler olabilir. Tek kullanımda kokuyu kökünden çözmese de bir nebze ayak kokusunu azaltan kremler koku problemine bir alternatif sayılabilir. Fakat bu noktada da kullanıcılar krem sürdükten sonra giyilen çorabın verdiği hissiyattan muzdarip olabiliyor. Gün içinde kremin etkisini artırmak için kremi sık sık sürmek ise pek tavsiye edilen bir eylem değil.

Milano Üniversitesi Onaylı

%100 Doğal Koku Önleyen Tabanlık’ları

Hemen Keşfetmek için Tıkla

 


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Paket Seçenekleri: 1 Paket
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® Nubuk Deri İki Paket Fırsatı | Handarte® Nubuk Deri 4 Paket Fırsatı | Handarte®
Normal Fiyat199.00TL
/
Vergi dahil.

-Günlük kullanılan ayakkabılar için üretilmiştir. 

-Aşırı terleme durumu varsa ilk iki giyimde açık renkli çoraba doğal özütlerin rengi geçebilir. İlk iki giyimde koyu renk çorap tercih ediniz. 

-Ürünümüz Bitkisel Tabaklama Yöntemiyle üretilmiş olup 100% deridir. Tamamiyle yerli üretim olup Denizli'de bulunan fabrikamızda üretilmektedir. 

- Üst yüzeyindeki %100 Bitkisel Tabaklanmış Keçi Derisi, üretimi sırasında kullanılan Kestane ve Kebroka ağaç kabuklarının özütleri sayesinde ayakta kokuya sebep olan S. Aureus ve E. Coli bakterilerinin çoğalmasını önleyerek ayakta koku problemini kesin bir şekilde ortadan kaldırır.

-Ürün, ülkemizde ve yurtdışında gerekli testlerden onay almıştır. Web sitemizde test raporlarını inceleyebilirsiniz.

-Koku problemi dışında ayaklarınız doğal malzeme ile temas edeceği için ayrıca tavsiye edilir. 

-Ürün ömrü ayaktaki terleme miktarına göre değişir. Terleme az ise 9-12 ay , Terleme normal ise 6-8 ay , terleme fazla ise daha kısa sürebilir. Teri emmeden kaynaklı renkte koyulaşma görülebilir.

-Ürünü, ayakkabınızda bulunan tabanlığın üzerine yerleştirerek kullanabilirsiniz ayakkabı sıkıyor ise var olan tabanlığı çıkarıp kullanmanızı tavsiye ederiz.   

 

Customer Reviews

Based on 93 reviews
96%
(89)
3%
(3)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Zekeriya Costal
TEREDDÜT ETMEYİN

AÇIKLAMALRDAKİ GİBİ ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN

Ü
Ümit Kara
Kötü değil

Ama beklediğim kadar yumuşak çıkmadı. Ve baya bı ince. Giyince oh be rahatmış demiyorsun ama uzun süre kullanimda işe yarayacak gibi.

M
Mehmet Reşat İzmir
Kaliteli

Kaliteli bir urun

A
ALPAY BAYRAV
harika !

Çok rahat, terletmiyor, koku yapmıyor.Çok güzel malzeme.

z
zafer tüfekçi
..

.