Ayakkabı Tabanlığı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Handarte Tabanlık Testi

Bir ayakkabının konforunu ve kullanışlılığını belirleyen etkenler arasında, tabanlıklar ilk sırada yer alır. Özellikle gün içerisinde uzun süre ayakkabı kullanan bireyler söz konusu olduğunda, tabanlığın ayakkabının her şeyi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Her ayakkabının içerisinde, o ayakkabının cinsine bağlı olarak imal edilen ayakkabı tabanlık modeli bulunur. Ancak bu tabanlıklar birkaç ay sonra özelliklerini yitirir ve ilk zamanlarda sağladıkları rahatlık da ortadan kalkar. Bu durumda uygun ayakkabı tabanlık modelleri ile değişim sağlanması gerekir.

Ayakkabı Tabanlığı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ayakkabı tabanlıkları genellikle 3-4 ay gibi bir kullanım ömrüne sahiptir. Bu ömrü dolduran tabanlıkların değiştirilmesi için imal edilen pek çok çeşit mevcut. Ancak ayakkabı tabanlık alırken, tüm ürünlerin aynı kalite ve konfor düzeyinde olmadığının bilinmesi gerekir. Yeni alınacak ayakkabı tabanlığından memnun kalabilmek adına, aşağıdaki hususların göz önünde bulundurulması önerilir:

  • Ayakkabı Türü: Ayakkabı tabanlıkları, farklı ayakkabı türlerine göre imal edilir. Bu yüzden de tabanlık alırken, kullanılacağı ayakkabı türüne uygun olmasına dikkat edilmelidir. 
  • Mevsim: Kışlık ayakkabılar için üretilen ayakkabı tabanlık modelleri, daha çok sıcaklığı hedefler. Yazlık tabanlıklarda ise hava geçirgenliği ve ferahlık söz konusudur. Tabanlık hangi mevsim ayakkabısında kullanılacaksa, o mevsime uygun bir ürün seçilmesi gerekir. Örneğin bot giyeceksiniz Handarte Ayak Kokusunu Önleyen Kışlık Termal Türlü Tabanlıkları tercih edebilirsiniz.
  • İmal Edilen Malzeme: Ayakların konforu kadar sağlığını da düşünerek, alınacak tabanlıkların hangi malzemeden imal edildiğinin de göz önünde bulundurulması önem arz eder. Hakiki deriden imal edilen ayakkabı tabanlıkları, bu doğrultuda en iyi malzeme olarak kabul edilir. 
  • Kullanım Süresi: Gün içerisinde ayakların ayakkabı içerisinde kaldığı süre, kişiden kişiye değişiklik gösterir. Sürekli ayakta olan kişilerin, ayaklarını yormayacak tabanlıklar tercih etmeleri gerekir. 
  • Hava Geçirgenliği: Alınacak ayakkabı tabanlık modelinin, hava geçirgenliğine sahip olması ve bakteri oluşumu ile kokuyu engellemesi de bu doğrultuda dikkat edilmesi gereken hususlar arasında.

Kimler Hangi Tabanlığı Tercih Etmeli?

Ayakkabı tabanlığı seçerken, bireylerin kendi özelliklerini ve beklentilerini de dikkate almaları gerekir. Her bireyin ayak tipi değişiklik gösterdiği için, rahat bir tabanlık alabilmek için ayak yapısının da göz önünde bulundurularak seçim yapılması önerilir. 

Handarte Tabanlıklar

Ayakkabı tabanlık almak isteyenlerin tercih edebilecekleri pek çok alternatif mevcut. Handarte de bu doğrultuda öne çıkan markalardan biri. Bitkisel tabaklama yöntemi kullanarak üretmiş olduğu hakiki deri tabanlıklar ile konforu ve kaliteyi bir arada sunan Handarte, farklı ayak ve ayakkabı türlerine yönelik büyük bir çeşitliliğe sahip. Handarte’ın üretmiş olduğu ayakkabı tabanlıklarının genel özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Antibakteriyeldir ve ayakta mantar ile koku oluşumunu önler,
  • Günün yarısının ayakkabı içerisinde geçtiği durumlarda bile konfordan taviz vermez, 
  • Esnek yapısı sayesinde ayakta ağrı yapmaz,
  • Derinin gözenekli dokusundan dolayı terleme yaşatmaz, 
  • Doğal malzemeden imal edildiği için vücuttaki negatif enerjiyi uzaklaştırır, 
  • Kış aylarında ayakların sıcak kalmasını sağlar. 

Handarte Tabanlık Testi ile Sana Uygun Tabanlığı Bul!

Ayakkabı için doğru tabanlığı seçmek, çoğu insanı zorlar. Özellikle internet üzerinden ayakkabı tabanlık ürünleri alınırken, hangi tabanlığın daha iyi olduğuna karar verilemeyebilir. Ancak Handarte, her müşterisinin kendisine en uygun tabanlığı bulabilmesi için mükemmel bir olanak sunuyor. Web sitesinde yer alan tabanlık testi, birkaç basit sorudan sonra uygun olan tabanlık türlerini öneriyor. Siz de kaliteli, konforlu ve en uygun ayakkabı tabanlığını alabilmek için bu testi doldurabilirsiniz. Sonrasında da güvenli online ödeme altyapısı üzerinden sipariş verebilir, Handarte kalitesini deneyimleyebilirsiniz. 


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Yakınlardaki Blog Postlar

Hepsini gör
Topuk Dikeni İçin Tabanlık Nasıl Olmalı?
Koku Önleyici Tabanlık Nedir? Ne İşe Yarar?
Spor Ayakkabı Tabanı Nasıl Olmalı?
Bot Tabanlığı Ne İşe Yarar?
Siyah Termal Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Siyah Termal Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Siyah Termal Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Siyah Termal Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com

Siyah Termal Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Paket Seçenekleri: 1 Paket
Siyah Termal Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® Siyah Termal Tabanlık 2 Paket Fırsatı | Handarte®
Normal Fiyat320.00TL
/
Vergi dahil.

- Doğal yünlü tabanlık modelimiz ayaklarınızı kışın sıcak , yazın serin tutar. 

- Tabanlıklarımız Termal olması dışında kokuyu önler ve teri emer.  

- Mevcut tabanlığınızı çıkarıp ürünümüzü yerleştirerek kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

- Doğal yünler gün boyu vücudumuzda oluşan negatif enerjinin vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı olur.  

- Gün içerisindeki yorgunluk hissinin azalmasına yardımcı olur. 

- Ürünlerimiz besi için yetiştirilen canlıların yan ürünü olan yünü ve derisinden yapılmıştır. Bu canlılar yünü ve derisi için yetiştirilmemektedir. 

- İlk giyimde ayağınızı sıkma hissi olabilir gün içerisinde yünlü yapısı ayağınızın şeklini alacaktır. 

- Ayak numaranızı tercih etmenizi öneririz. Ürünlerimiz çift numara uyumludur.

Customer Reviews

Based on 14 reviews
93%
(13)
0%
(0)
0%
(0)
7%
(1)
0%
(0)
M
Maher Al dakkak

Siyah Termal Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

E
Emre Dönmez
5

Harika

o
orhun melih sabah
uzun zamandir aradigim tabanlik

rahatlik ve ergonomi acisindan daha once kullandigim tabanliklarin cok onunde bir urun. suana kadar neden kullanmadim bilemiyorum ama artik baska bir tabanlik kullanamayacagim kesin. ilginiz ve urununuz icin tesekkurler

S
Serkan Gürpınar
Süet bot

Süet botum için aldım.Rahatlığı , konforu ve sıcaklığı beni memnun ettirdi.İhtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

O
OLGUN GÜLER
Güzel

Doğal yün olması güzel. Ama açıkçası beklediğim rahatlığı tam göremedim. Biraz kalın geldiğinden ayakkabı sıktı, o yüzden tabanının rahatlığını anlayamadım.