Deri Tabanlık Özellikleri ve Handarte Nubuk Deri Tabanlıklar

Deri, insanlar tarafından çok eski zamanlardan beri bilinen ve çeşitli amaçlarla kullanılan malzemelerden biri. Özellikle ayakkabı, aksesuar ve kıyafet imalatında bu malzemenin kullanımına sıklıkla rastlayabilmek mümkün. İşlevselliği nedeniyle geniş bir alanda tercih edilen deri, ayakkabı tabanlığı imalatında da önemli bir yer tutar. Orijinal tabanlığı bozulan ya da kullanım ömrünü tamamlayan ayakkabılarda, deri tabanlık ile maksimum konfor sağlanabilir. 

Deri Tabanlıkların Özellikleri Nelerdir?

Deri tabanlık çeşitlerinin her geçen gün daha fazla insan tarafından tercih edilmesinin temelinde, sahip oldukları özellikler yer alır. Bu özellikler genel hatlarıyla şu şekilde sıralanabilir:

  • Konforlu: Deri ayakkabı tabanlıkları, her şeyden önce konforlu olmalarıyla ön plana çıkar. Çeşitli işlemlerden geçirildikten sonra tabanlık haline getirilen deri, ayağın şeklini alır ve rahatsızlığı engeller. Yumuşak bir dokuya sahip olması nedeniyle kolayca esner ve uzun süreli kullanımda bile ayağı yormaz. Üstelik deri organik bir malzeme olduğu için, vücutta biriken stresin atılmasına da katkı sağlar.
  • Ayaktaki Kokuyu Önleyici: deriden imal edilen ayakkabı tabanlıkları, ayakta terleme ve ayaktaki koku oluşumunu da önler. Gözenekli yapısı sayesinde yüksek hava geçirgenliğine sahip olan deri tabanlık modelleri, kokudan ve nemden uzak bir şekilde kullanılabilir. Nem oluşumuna izin vermediği için, ayakta bakteri ve mantarların oluşma riski de ortadan kalkar.

Deri ayakkabı tabanlıklarının bahsedilen özelliklerinden tam olarak yararlanabilmek için, alınacak ürünün hakiki deri olması büyük önem arz eder. Suni malzemeden imal edilen tabanlıklar, beklenen faydaları sağlamayacağı gibi; ayağın zarar görmesine de yol açabilir. Ayrıca organik derinin, aynı şekilde organik yöntemlerle işlenmiş olması da deri tabanlık alırken dikkat edilmesi gereken hususlardandır.

Deri Tabanlıklar Hangi Ayakkabılar İçin Kullanılabilir?

Deri tabanlık modelleri, farklı ayakkabı türleri ile uyumlu bir şekilde kullanılabilir. Kundura olarak da adlandırılan klasik ayakkabılar, bunların başında yer alır. Deri, süet ya da nubuk gibi malzemelerden üretilmiş olan tüm klasik ayakkabılar için deri tabanlıklardan yararlanılabilir. Kışlık botlar da deri tabanlıkların gönül rahatlığı ile tercih edilebileceği ayakkabı çeşitlerindendir. Özellikle kış aylarında ayakların daha sıcak kalabilmesi adına deri tabanlıklar büyük avantaj sağlar. Deri tabanlıkları kokuyu önlemesi ve teri emmesi sebebiyle spor ayakkabılarla da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: AYAKKABI TABANLIĞI SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ? HANDARTE TABANLIK TESTİ

Handarte Deri Tabanlıklar

Deri ayakkabı tabanlığı almak isteyenler için alternatifler oldukça fazla. Günümüzde bu ürünlere duyulan talebin artması, aynı zamanda ürün çeşitliliğinin artmasını da tetikleyici nedenlerinden. Ancak her deri tabanlık modelinin aynı kalitede olduğundan söz edebilmek olanaksız. Üreticiden ve üretimde kullanılan malzemeden kaynaklanan kalite farklılıkları kaçınılmaz. Memnun kalınacak ve rahatlıkla kullanılabilecek bir tabanlık alabilmek için, marka seçiminde özenle yapılması son derece önemli. Handarte bu doğrultuda gönül rahatlığı ile seçilebilecek markalardan biri. Uzun yıllardan beri ayakkabı tabanlığı imalatında uzmanlaşan ve birbirinden kaliteli tabanlık modellerini müşterileriyle buluşturan Handarte, konforlu bir giyim deneyimi sunuyor. 

Handarte Deri Tabanlıkların Özellikleri

Handarte tarafından imal edilen tabanlıkları, diğer markaların ürünlerinden ayıran pek çok özellik mevcut. Handarte tabanlarının tamamen organik deriden imal edilmesi ve bitkisel tabaklama yöntemiyle işlenmesi bu özelliklerin en önemlileri. Bununla birlikte yumuşak dokusu sayesinde ayakların hava almasına olanak tanıyor. Terleme ve koku problemini engelleyen Handarte deri tabanlıklar, ayak sağlığı içinde oldukça ideal. Üstelik bu markaya ait tüm deri tabanlıklar, yurt içinde ve yurt dışında pek çok testten geçirilmiş ve hepsinden iyi sonuçlar almayı başarabilmiştir. Siz de gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz deri tabanlık modelleri için web sitemizi inceleyebilirsiniz.


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Paket Seçenekleri: 1 Paket
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® Nubuk Deri İki Paket Fırsatı | Handarte® Nubuk Deri 4 Paket Fırsatı | Handarte®
Normal Fiyat199.00TL
/
Vergi dahil.

-Günlük kullanılan ayakkabılar için üretilmiştir. 

-Aşırı terleme durumu varsa ilk iki giyimde açık renkli çoraba doğal özütlerin rengi geçebilir. İlk iki giyimde koyu renk çorap tercih ediniz. 

-Ürünümüz Bitkisel Tabaklama Yöntemiyle üretilmiş olup 100% deridir. Tamamiyle yerli üretim olup Denizli'de bulunan fabrikamızda üretilmektedir. 

- Üst yüzeyindeki %100 Bitkisel Tabaklanmış Keçi Derisi, üretimi sırasında kullanılan Kestane ve Kebroka ağaç kabuklarının özütleri sayesinde ayakta kokuya sebep olan S. Aureus ve E. Coli bakterilerinin çoğalmasını önleyerek ayakta koku problemini kesin bir şekilde ortadan kaldırır.

-Ürün, ülkemizde ve yurtdışında gerekli testlerden onay almıştır. Web sitemizde test raporlarını inceleyebilirsiniz.

-Koku problemi dışında ayaklarınız doğal malzeme ile temas edeceği için ayrıca tavsiye edilir. 

-Ürün ömrü ayaktaki terleme miktarına göre değişir. Terleme az ise 9-12 ay , Terleme normal ise 6-8 ay , terleme fazla ise daha kısa sürebilir. Teri emmeden kaynaklı renkte koyulaşma görülebilir.

-Ürünü, ayakkabınızda bulunan tabanlığın üzerine yerleştirerek kullanabilirsiniz ayakkabı sıkıyor ise var olan tabanlığı çıkarıp kullanmanızı tavsiye ederiz.   

 

Customer Reviews

Based on 93 reviews
96%
(89)
3%
(3)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Zekeriya Costal
TEREDDÜT ETMEYİN

AÇIKLAMALRDAKİ GİBİ ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN

Ü
Ümit Kara
Kötü değil

Ama beklediğim kadar yumuşak çıkmadı. Ve baya bı ince. Giyince oh be rahatmış demiyorsun ama uzun süre kullanimda işe yarayacak gibi.

M
Mehmet Reşat İzmir
Kaliteli

Kaliteli bir urun

A
ALPAY BAYRAV
harika !

Çok rahat, terletmiyor, koku yapmıyor.Çok güzel malzeme.

z
zafer tüfekçi
..

.