Her İhtiyaca Uygun Tabanlık: Handarte

Ayakkabı tabanlık seçimi, ayak rahatlığı ve sağlığı açısından oldukça önemlidir. Spor ayakkabılar, botlar ve çizmeler için üretilen tabanlıklar ayak yapısına göre seçilmelidir. Yıpranan ve eskiyen tabanlıkları yenisiyle değiştirmek istiyorsanız bazı kriterleri göz önünde bulundurmalısınız. 

Ayak yapısını destekleyen ve ayakların rahat olmasını sağlayan tabanlık modeli tercih edilmelidir. İnce, yumuşak ve kalın tabanlık modelleri, ayakkabı konforunu ve performansı arttırır. Handarte tabanlık modelleri, doğal yapısı ve ürün çeşitliliğiyle seçiminizi kolaylaştıracaktır. Tabanlık seçiminde en önemli kriterleri ve Handarte tabanlık ürünleri hakkında bilmeniz gerekenleri sizlerle paylaşacağız.
Bitkisel Tabaklama Yöntemiyle En Doğal Tabanlık

Ayakkabı tabanlığında kullanılan malzeme kalitesi, ayak konforunu etkiler. Üretim aşamasında kullanılan antibakteriyel ürünler ve doğal malzemeler ayakların ter ve su temasında bakteri oluşmasını engeller. 

Handarte tabanlık, bitkisel tabaklama yöntemiyle en doğal tabanlık modelleri arasında yer almaktadır. Bitkisel tabaklama yöntemi, bitkisel tanenlerle işlenen tabanlığın suya karşı direnç oluşturmasını sağlamaktadır. Bitkisel özütlerin kullanılması tabanlığın rahat, elastik ve sağlıklı olmasını sağlamaktadır. 

Bitkisel tabaklama yönteminin kullanılması, ayakların nefes almasını ve terleme sırasında ayakların sağlıklı kalmasını sağlar. Uzun süre ayakta kalmak zorunda kalan kişiler, Handarte tabanlık modellerini tercih ederek terlemeden kaynaklı hastalıkların oluşmasını engelleyebilirler. 

Tabanlık üretiminde hakiki deri ve bitkisel ürünlerin kullanılması doğa ve insan sağlığı açısından oldukça önemlidir. Sürdürülebilir üretim ile elde edilen doğal tabanlıklarda suni ve kimyasal malzemeler kullanılmamaktadır.

Neden Handarte Tabanlıkları Tercih Etmelisiniz?

Tabanlık seçiminde, kullanılan malzeme, tasarım ve yapı oldukça önemlidir. Ayakkabının içerisindeki tabanlık zaman geçtikçe yıpranabilir ve özelliğini kaybeder. Yeni bir tabanlık alarak ayakkabınızın konforunu geri kazanabilirsiniz. Peki, neden Hardarte tabanlıkları tercih etmelisiniz, maddeler halinde açıklayalım;

  • Handarte tabanlık modelleri antibakteriyel ve ortopediktir. Bu sayede ayaklarınız rahat ederken koku oluşmasını engelleyen yapıdadır.
  • Ortopedik tabanlıklar, gün boyu rahat bir kullanım sağlar. Ayağınızın şeklini alan Handarte tabanlıkları, çeşitli ayak hastalıkların oluşmasını engeller.
  • Sürdürülebilir üretim ile elde edilen doğal tabanlıklar insan ve doğa sağlığı için oldukça önemlidir. 
  • Üretim ve malzeme kalitesi sayesinde nefes alan ve esnek yapıya sahiptir. Nefes alan yapıdaki tabanlıklar, kış aylarında ayakların sıcak kalmasını ve yaz aylarında ise serin tutulmasını sağlamaktadır. 
  • Tabanlığın alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman terleme sırasında teri emerek konforlu bir kullanım sunar. 
  • Handarte tabanlık modelleri, ayakkabı, ayak ve taban yapısına, göre seçilebilir. Tekli, ikili ve dörtlü paketler halinde ve farklı ayak numaralarını bulabileceğiniz tabanlıkları kolayca bulabilirsiniz.

Handarte Tabanlığın Diğer Tabanlıklardan Farkı Nedir?

Handarte, tabanlık üretiminde kaliteli malzeme ve işçilik ile ürünlerini üretmektedir. Handarte markası farklı ürün çeşitliliği ile kullanıcılara en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Handarte tabanlığın diğer tabanlıklardan farklı nedir, ne gibi avantajlar sunar?

  • Tabanlıklar, ayakkabı mağazaları, alışveriş merkezi gibi pek çok noktadan satın alınabilir. Handarte tabanlık, ayak sağlığı için en uygun doğal malzemelerden yapılmaktadır. 
  • Ayak sağlığında bir sorun yaşayan kişiler, ortopedik Handarte tabanlığını tercih edebilirler. 
  • Üretim sırasında kimyasal materyal ve işlem kullanılmadığı için insan ve çevre sağlığını korumaktadır. 
  • Handarte tabanlıklar, yurt içi ve yurt dışında çeşitli testlerden geçirildikten sonra satışa sunulmaktadır. İnsan sağlığı ve çevrenin korunması için birçok farklı test uygulanmaktadır. 
  • Ayak yapısına ve ayakkabı türüne göre farklı modelleri tercih edebilirsiniz. Günlük ve spor ayakkabılar için, mevsimlik tabanlıklar, klasik ayakkabılar için deri tabanlıklar bulunurken ayakkabınıza en uygun modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.  

Ayak sağlığı ve konforu için seçebileceğiniz Handarte tabanlık modellerini handartetabanlik.com üzerinden inceleyebilirsiniz. 


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com

Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Paket Seçenekleri: 1 Paket
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® Ekstra Ortopedik İki Paket Fırsatı | Handarte® Ekstra Ortopedik 4 Paket Fırsatı | Handarte®
Normal Fiyat249.00TL
/
Vergi dahil.

*Sipariş Hediyeleri: Siparişinizle birlikte Bambu Handarte Çorap ve Deri Anahtarlık hediye olarak gelecektir.

*Ortopedik Günlük Kullanım İçin Bitkisel Tabaklanmış Handarte Deri Tabanlık*

- Handarte'nin özel olarak tasarlanmış deri tabanlıkları, günlük kullanım için idealdir ve ayaklarınıza konfor sağlar. Ayakkabınızın mevcut tabanlığını çıkarıp Handarte tabanlıklarını kullanmanızı öneririz. 

- Alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman, ayaklarınızın rahat etmesini sağlarken teri emerek ortopedik konfor sunar. Her adımda ayaklarınızın doğru pozisyonda olmasını sağlayarak yorgunluğu azaltır.

*Handarte Deri Tabanlıklar: Doğal Konfor ve Şıklık*

- Her adımda doğal konfor ve şıklık arayanlar için Handarte Deri Tabanlıkları ideal bir seçimdir. Ürünümüz, özel olarak tasarlanmıştır ve günlük kullanım için uygundur. Ayaklarınızın sağlığını ön planda tutan ortopedik özellikleri ile öne çıkar.

*Yerli Üretim ve Güvenilirlik*

- Handarte Deri Tabanlıkları, %100 deriden ve bitkisel tabaklama yöntemiyle üretilmiştir. Tamamen yerli üretim olup Denizli'deki fabrikamızda üretilmektedir. Üst yüzeyindeki %100 bitkisel tabaklanmış keçi derisi, ayakta kokuya sebep olan bakterilerin çoğalmasını önleyerek koku problemini kesin bir şekilde ortadan kaldırır. 

 

*Test Edilmiş ve Onaylanmış*

- Ürünümüz, gerekli testlerden geçmiş ve onay almıştır. Web sitemizde test raporlarını inceleyebilirsiniz. Ayaklarınızın doğal malzeme ile temas etmesi, koku problemi dışında ekstra bir avantaj sağlar. 

*Terleme Durumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler*

-  Normal bir terlemeniz varsa doğal özütler renk vermez fakat "aşırı terleme durumunda" ilk iki giyimde koyu renkli çoraplar tercih edilmesi önerilir. Ürünümüz, alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman sayesinde teri emerken ortopedik konfor sağlar. 

*Ürün Ömrü ve Kullanım Tavsiyeleri*

- Ürün ömrü, ayaktaki terleme miktarına göre değişiklik gösterebilir. Terleme az ise 9-12 ay, normal ise 6-8 ay, fazla ise daha kısa sürebilir. Ayakkabınızın mevcut tabanlığını çıkarıp sonrasın Handarte tabanlıklarını ayakkabılarınıza yerleştirip kullanmanızı tavsiye ederiz.

*Koku ve Bakteri Önleyici*

- Üst yüzeyinde bulunan %100 Bitkisel Tabaklanmış Keçi Derisi, ayakta kötü koku oluşumunu önler ve bakterilerin çoğalmasını engeller. Kullanılan kestane ve kebroka ağaç kabuklarının özütleri, ayak sağlığını korur ve temiz tutar.

 

Customer Reviews

Based on 125 reviews
90%
(113)
6%
(7)
3%
(4)
0%
(0)
1%
(1)
T
Tarık Akay

Deri olduğu için ayakta ses yapıyor

M
M.A.
Ortopedik Tabanlık

Ürün çok kısa sürede elime ulaştı. Spor ayakkabimda denedim cok rahat oldu.Ayrıca hediyeler için çok teşekkür ederim. Ürün kaliteli gayet kullanışlı, iyiki burdan almışım

H
Harun Vayis
Gayet iyi

Ayağını ayakkabından çıkartınca diğer tabanlar gibi aşşırı yoğun bir koku yok kokuyu almak istiyorsanız ya genetiğinizin iyi olması gerek ya da ayakkabının içine girip koklamanız lazım

C
Celal KARAGÜLLE

Ekstra Ortopedik İki Paket Fırsatı | Handarte®

H
Hayri Düzkesen
Gayet rahat tavsiyemdir.

Ürün gayet rahat anlatıldığı gibi. Koku konusunda ise bu havalar serin giderken koku yok ama havalar isindiginda ne olur bilemem.