Terlemeyi Ne Mi Önler?

Terlemek, kimisi için bir kâbustur… tokalaşmak büyük bir meseleye dönüşür, insanlarla yan yana durmak bile kişiyi zorlayabilir. Sürekli olarak ter koktuğumuzu düşünerek, moralimizi bozarız.

Peki neden terliyoruz? Bir yerden bir yere koşmadınız, enerji harcamadınız; üstelik hava da sıcak değil. Eğer yine de terliyorsanız bunun bir veya daha fazla nedeni olabilir;

Fark etmediğiniz fakat giydiğiniz oldukça fazla sentetik giysiler, acılı ve baharatlı yiyecekler, çok fazla kahve vb gözden kaçan sebeplerden terlemenin olumsuz etkilerini daha fazla hissediyor olabilirsiniz. Yaşam tarzını değiştirmek, huzurunuzdan fedakarlık etmeniz belki bir çözüm olabilir ancak bu fikir sizleri uzun dönemde çok mutlu etmeyebilir.

Peki terleme sorununa karşı başka ne gibi alternatif çözümler mevcut?

Şöyle ki; terlemeyi önleyecek krem, cerrahi müdahaleler bulunuyor. Ancak tıp dünyası bu girişimleri hiç sağlıklı bulmuyor. Terlemeyi önlemek, fizyolojik olarak bünyeye zarar veren bir durum. Kaldı ki, ter aslında kokan bir vücut sıvısı değil. Kişileri rahatsız eden asıl mesele; koku problemi. Kokunun terle direkt olarak bir ilgilisi yok. Ter, giyim sektöründe kullanılan sentetik malzemelerle bir araya geldiğinde koku oluşuyor. Özellikle ayakkabı üretiminde sentetik malzeme kullanmamak mümkün değil. Üreticilerin kullandıkları malzemeyi değiştirmesini beklemek veya sentetik üretim yapmayan kendi ayakkabı markamızı kurmak imkansız olduğuna göre en sağlıklı, akıllı ve ekonomik çözümü düşünmeliyiz. Bu bizce tabanlık kullanmak…

Handarte tabanlıklar deri ve kestane malzemesinden üretiliyor. Bu şekilde ter, sentetik materyalle etkileşime geçmeden emiliyor ve ayak kokusunu yüzde yüz önlüyor. Ter kokusu çözümüne karşı maliyet açısından piyasadaki en uygun yöntemlerden biri olmasını yanı sıra belki de en sağlıklısı arasında. Çünkü teri önlemiyor sadece emilmesini sağlıyor.

Ter kokusuna çözüm olacak Handarte tabanlık modellerimizi şimdi keşfet;  

Keşfetmek için Tıkla →


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Paket Seçenekleri: 1 Paket
Nubuk Deri Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® Nubuk Deri İki Paket Fırsatı | Handarte® Nubuk Deri 4 Paket Fırsatı | Handarte®
Normal Fiyat199.00TL
/
Vergi dahil.

-Günlük kullanılan ayakkabılar için üretilmiştir. 

-Aşırı terleme durumu varsa ilk iki giyimde açık renkli çoraba doğal özütlerin rengi geçebilir. İlk iki giyimde koyu renk çorap tercih ediniz. 

-Ürünümüz Bitkisel Tabaklama Yöntemiyle üretilmiş olup 100% deridir. Tamamiyle yerli üretim olup Denizli'de bulunan fabrikamızda üretilmektedir. 

- Üst yüzeyindeki %100 Bitkisel Tabaklanmış Keçi Derisi, üretimi sırasında kullanılan Kestane ve Kebroka ağaç kabuklarının özütleri sayesinde ayakta kokuya sebep olan S. Aureus ve E. Coli bakterilerinin çoğalmasını önleyerek ayakta koku problemini kesin bir şekilde ortadan kaldırır.

-Ürün, ülkemizde ve yurtdışında gerekli testlerden onay almıştır. Web sitemizde test raporlarını inceleyebilirsiniz.

-Koku problemi dışında ayaklarınız doğal malzeme ile temas edeceği için ayrıca tavsiye edilir. 

-Ürün ömrü ayaktaki terleme miktarına göre değişir. Terleme az ise 9-12 ay , Terleme normal ise 6-8 ay , terleme fazla ise daha kısa sürebilir. Teri emmeden kaynaklı renkte koyulaşma görülebilir.

-Ürünü, ayakkabınızda bulunan tabanlığın üzerine yerleştirerek kullanabilirsiniz ayakkabı sıkıyor ise var olan tabanlığı çıkarıp kullanmanızı tavsiye ederiz.   

 

Customer Reviews

Based on 93 reviews
96%
(89)
3%
(3)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Zekeriya Costal
TEREDDÜT ETMEYİN

AÇIKLAMALRDAKİ GİBİ ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN

Ü
Ümit Kara
Kötü değil

Ama beklediğim kadar yumuşak çıkmadı. Ve baya bı ince. Giyince oh be rahatmış demiyorsun ama uzun süre kullanimda işe yarayacak gibi.

M
Mehmet Reşat İzmir
Kaliteli

Kaliteli bir urun

A
ALPAY BAYRAV
harika !

Çok rahat, terletmiyor, koku yapmıyor.Çok güzel malzeme.

z
zafer tüfekçi
..

.